hannasundqvist!

Mina dagar

Hej!

Kan börja med att säga att mycket har inte förändrats, förutom att jag har fått lite mer rutin på dagarna. Men, förutom det så känner jag likadant. Jag har fortfarande världens hemlängtan. Oavsett vad jag gör så ligger hemlängtan i bakhuvudet på mig. Så även om det verkar som att det har blivit bättre så har det inte blivit det.  Men jag kämpar mig som sagt igenom. Jag ska ge det lite tid, men om det inte går så är det ju bara att åka hem. Då har jag gjort mitt bästa och försökt. Jag har inte gett upp än!

 

I alla fall,  vad gör jag då om dagarna?

Jag går upp runt 06.20 och gör mig i ordning lite och går sedan ner och börjar göra i ordning barnens frukost och lunchlådor. Sen vid 07.30 brukar vi gå iväg till skolan och jag lämnar dom där. Så jag blir ledig ungefär runt 07.45. När jag kommer tillbaka hem brukar jag äta frukost, hinner oftast inte äta innan. Sen är jag ledig tills dom slutar skolan. Jag kan småplocka lite om jag ser att lite leksaker och sånt ligger i vägen men förutom det så kan jag göra vad jag vill i några timmar. Har under de senaste dagarna gått mellan 10-14km varje dag. 

När jag hämtar dom efter skolan så har jag ibland med "snack" och vatten så vi kan gå iväg till parken eller liknande direkt. Ibland går vi hem först och så får dom äta där. Måste säga att det är fett svårt att veta vad man ska göra för lunchlådor och snacks. 

Sen kanske vi, som sagt, går till parken och efter nån timme går vi hem igen och så ska dom göra läxorna. Oftast brukar jag börja med middagen direkt när vi kommer tillbaka. Ovana jag lyckas dock ganska bra med maten. 

Sen när maten är klar så har jag jobbat klart för dagen. Så jobbar till ungefär 18.00 varje dag. Har ju väldigt sköna arbetstider egentligen eftersom jag hinner göra en del när dom är i skolan. Jag har bland annat åkt downtown och fixat mitt Social Security Number, varit till ett "Pharmacy" och gått flera promenader vid sjön. Imorgon tänkte jag gå till banken och fixa med ett bankkonto. Just nu får jag gå överallt eftersom att jag inte har tagit körkort här än. Men ska börja fixa med det till veckan. 

 

Imorgon ska jag även träffa lite svenska au pair tjejer och vi ska nog köpa take away och åka till Golden Gardens. 

På lördag kväll ska jag på Disco Boat Cruise, en grej för alla au pairer i Seattle, ska bli kul. Och på söndag kanske jag ska på hike med en svensk tjej. 

Så jag har en del inplanerat, så jag hoppas det kan göra det bättre. men vi får se. 

Om en timme kommer min LCC hit kontaktperson) och vi ska ha ett litet möte och se hur det har gått de första dagarna och så. 

Ha det så bra!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas