hannasundqvist!

Hemlängtan

Hej!

Igår kom jag till min värdfamilj! Hur kul som helst. 

Just nu är jag dock ganska tom och har världens hemlängtan så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Aldrig varit så ledsen i hela mitt liv, gud vad jobbigt det är. Det började redan igår när jag kom till Seattle och har varit så hela dagen idag. Som tur är går det ju att ringa och skicka meddelanden men det hjälper nästan inte i det här läget. Men jag ska bita ihop och försöka klara av detta, även fast det ser mörkt ut redan dag 2, haha. Det är inte lätt måste jag säga. Om jag kunde så skulle jag sätta mig på nästa bästa flyg hem, sån hemlängtan har jag just nu. 

Det har absolut inte med familjen och göra! Dom är jättesnälla och barnen är så söta. Utan det är det att det inte är min familj där hemma. 

Och den här fruktansvärda tidsskillnaden. 9 hela timmar. Klockan är snart 20.00 här och hemma snart 05.00. Så om en timme vaknar mamma och då ska vi skypea lite. Det är så jobbigt för när jag vaknar sen så har hela deras dag gått. Men det ska väl gå o få ihop på något sätt. 

Jag vet innerst inne att det kommer bli bättre men det känns lite mörkt just nu bara för att det är hemlängtan som jag tänker på hela tiden. 

 

Jag är dessutom helt i jet lag så det gör inte det hela bättre. Jag ska försöka vara vaken lite till så jag kan prata med mamma men jag ska nog göra mig i ordning och så på nån serie först. 

 

Ha det så bra!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas