hannasundqvist!

Helgen

Hej!

Förlåt för att jag har sån dålig uppdatering på bloggen, men jag har inte så mycket att blogga om. När jag jobbar ser dagarna ganska lika ut och dessutom är det inte så mycket bättre heller. Så känns inte så roligt att skriva något då. Jag har iallafall börjat få rutin på det hela. Det är ju inte så att jag inte har lite roligt då och då, utan det är mer att det inte känns rätt än så det hela blir inte så roligt ändå.

 

Helgen var iallafall jätterolig. På fredagskvällen träffade jag tre andra tjejer från Sverige som också är au pairer. En av dom hämtade upp mig och så åkte vi till dom andra. Vi köpte lite mat på Taco Bell och sen åkte vi till Golden Gardens och satt där och åt och pratade. Det var riktigt skönt att få komma ut och träffa några. Dessutom var dom riktigt trevliga och det kändes bra.

På lördagen jobbade jag till 12.00 och sen var jag ledig. Mot eftermiddagen åkte jag in till downtown och träffade en av mina kompisar från Training School. Vi åt lite mat och sen mötte vi upp tjejen som hämtade mig på fredagen och så gick vi mot piren där färjan skulle gå ifrån. Det var ett Disco Boat Cruise för alla au pairer i Seattle. Så det var en hel del där. Så jag träffade en massa mer och det var en jätterolig kväll. Hittade en tjej som bor i närheten av mig så vi tog sällskap hem.

På söndagen var jag ledig så jag tog sovmorgon. Mot lunch tog jag bussen mot Bellevue där tjejen ifrån fredags hämtade upp mig. Vi åkte och köpte macka på Jimmy Johns (eller vad det hette) och sen åkte vi hem till henne och kollade på football matchen där Seattles Seahawks spelade. Lite senare åkte vi till Starbucks och satt där en stund och sen åkte jag uber hem. Det var också en rolig dag, även fast vi egentligen inte gjorde så mycket. 

 

Det är verkligen jätteskönt att ha hittat några att umgås med. Till helgen hoppas jag att jag får med mig några till ett köpcenter så vi kan shoppa lite. 

Även fast klockan inte har blivit 11.00 här än så har dagen varit riktigt jobbig, vet inte riktigt varför men det är bara allmänt jobbigt.

Det är sååå fint här i Seattle! 

Om nån timme ska jag och min värdmamma iväg och äta lunch och sen ska vi handla lite. Efter det ska jag hämta en av barnen från skolan och sen får vi se vad det blir. 

Ha det så bra!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas