hannasundqvist!

2 veckor

Hej!

Nu har ännu en vecka gått och tiden går faktiskt lite snabbare nu tycker jag! Har varit här i 2 veckor nu!

I torsdags träffade jag Linn som också är au pair och vi möttes downtown för att äta lunch och kolla runt lite i butikerna. Hittade tre tröjor och en ring. Lunchen var riktigt god dessutom!

I fredags gjorde jag verkligen inte mycket! Gick upp som vanligt och hjälpte barnen med frukosten och lunchlådor och gick sen till skolan med dom. Efter det var min dag slut. Så jag pratade lite med mamma och Ebba där hemma och sen tittade jag på några avsnitt av grey's anatomy. Gick ut en sväng och köpte lite godis, för att sen gå hem igen och kolla på mer serier. Så det blev en riktig slappar dag. På kvällen åkte jag dock in till downtown och träffade 5 andra svenska au pairer. Vi gick på bio och såg IT. 

 

På lördagen var jag ledig, hela dagen. Så jag gjorde mig i ordning och åkte till downtown igen, för att träffa Anna och Noemi från training school. Vi gick runt och shoppade lite och sen åt vi lunch på Cheesecake Factory, och det var sååå gott! Blev dock ingen cheesecake för maten var alldeles för mäktig. Blir det nästa gång iallafall!

Jag hittade en hel del grejer som fick följa med hem. Bland annat en kofta, jeans, skor och väska. Vi gick dessutom till Space Needle och satt där en liten stund innan vi gick hem. Så det blev verkligen en heldag downtown. Kom dit vid 10 och kom hem efter 18.00, Men det var riktigt roligt!

 

Idag jobbar jag till 13.00. Men just nu är barnen på svenska skolan så jag är typ ledig. Ska göra lite lunch till dom innan dom kommer hem. Men innan det ska jag och mina värdföräldrar skypea lite med dom där hemma, så dom får prata lite med varandra!

 

 

Det här var en av tröjorna jag köpte och maten som jag åt i torsdags.

Och på de andra tre bilderna har ni min nya outfit, the Space Needle och maten från Cheesecake Factory. Jag rekommenderar starkt Four Cheese Pastan!!

 

Nu ska jag gå ner och förbereda skype, ha det så bra!

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas