hannasundqvist!

Woodland Park Zoo

 

Hej!

Lyckades inte så bra med att placera bilderna snyggt, men det blev iallafall några bilder. 

Nu är det mindre än två veckor kvar tills jag åker hem, och det känns skönt. Den här helgen har jag som vanligt passat på att träffa kompisar. Så i fredags träffade jag Linn och sen en ny svensk tjej som heter Matilda. Vi gick runt på stan och åt bland annat lunch och sen tog vi en fika på Cheesecake Factory. Jag kom nog hem runt halv sex och det blev tidigt i säng. 

På lördagen jobbade jag till ungefär 12.00 och sen var jag ledig och då åkte jag till downtown och mötte Anna hos en frisörsalong. Hon klippte sig och det blev så snyggt! Sen kom också Noëmi och även hon klippte sig och blev lika snygg! Båda klippte kort och det blev en jätteförändring. Blev själv sugen att klippa men väntar tills jag kommer hem. Efter att ha suttit med dom där i några timmar gick vi runt lite på stan och sen tog vi en middag på en diner. 

Idag träffade jag Anna igen och vi gick till zoo:t som finns här i Seattle. Såg jättemånga fina djur och matade även några fåglar. Vi åt även lunch där och sen var vi tvungna att åka hästkarusellen. Det var skoj, vi var ju helt klart äldst bland "barnen". 

Efter zoo:t gick vi till Goodwill och tittade på lite Halloween kostymer, jag köpte med mig en kattmask och svarta långa handskar så jag har något att klä ut mig till. Efter det åkte vi hem och nu har jag varit hemma i några timmar. 

Jag kommer verkligen sakna dom så otroligt mycket! 

Till nästa helg har vi bokat motel och hyrt en bil så vi ska på en liten roadtrip till Forks. Det blir roligt! Nu i veckan ska jag försöka göra den sista shoppingen så jag har lite souvenirer och sånt där. Nästa vecka måste jag bland annat gå till banken och avsluta mitt konto där, och även börja packa! 

Det är faktiskt riktigt tråkigt att jag ska hem, jag har verkligen fått så fina kompisar här och det här är ju verkligen ett äventyr. Men det känns ändå som rätt val att åka hem, jobbet och det var helt enkelt inte något för mig.

 

Såg även supersöta uttrar!! Stod och kollade på dom i flera minuter! Dom är sååå söta! (Eller hur mamma?!) Och som sagt matade vi några fåglar, söta!

Ha det så bra, nu ska jag kolla på en film innan jag lägger mig!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas