hannasundqvist!

Sen oktober

Hej!

Idag är det bara 8 dagar kvar tills jag sätter mig på planet hem! Jag längtar så sjukt mycket!

 

I veckan har jag inte gjort något jättespeciellt. Lite framsteg med matlagningen och jag börjar faktiskt tycka att det är lite roligt nu, speciellt när det blir gott. Det var soppan i måndags som inte blev så jättebra. Den blev inte äcklig eller något men inget att hurra för. Tisdagens och gårdagens mat blev dock riktigt bra! Har flera recept som jag ska köra på när jag kommer hem.

I tisdags jobbade jag som vanligt, men eftersom killen är på en skolutflykt måndag-torsdag så behöver jag bara ta hand om tjejen, och då hämtade jag henne från skolan vid 4 istället för 2.30. Då hon hade cooking class. Då passade jag på att åka downtown och köpte lite souvenirer till familjen. När jag kom hem hade jag ungefär två timmar kvar innan jag skulle hämta henne så då tog jag en tupplur och bara chillade. 

Dom andra dagarna har det inte hänt något speciellt. Imorgon ska jag försöka gå till Chihuly Garden and Glass, som är en glasträdgård helt enkelt. Det ska tydligen vara jättefint där så jag måste gå dit innan jag åker hem. Får se om jag lyckas få med mig någon dit eller om jag får åka dit själv. 

Det ska bli så roligt i helgen! Vi är fem tjejer som ska åka så det blir riktigt roligt! Vi har hyrt en bil och jag hoppas verkligen att jag får köra, beror väl lite på försäkringen på bilen och så. Vissa ställen har typ 20 årsgräns och grejer. Men jag har inte kört på snart 2 månader!! Så jag vill verkligen få köra lite, älskar verkligen att köra bil!

 

På tisdag nästa vecka är det Halloween och det ska bli riktigt roligt att gå med barnen på trick or treat. Det är många som har börjat pynta husen med skelett och spindlar och andra grejer, och vissa går verkligen all in. Så roligt!

 

Jag älskar att ta promenader längs sjön! Det är så otroligt fint! Den här bilden är ifrån onsdags morse när solen höll på att gå upp. SÅ FINT!

 

Snart ska jag nog ringa Eric eller mamma och sen kolla på en film eller något och bara ta det lugnt, som vanligt haha.

Ha det så bra!

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas