hannasundqvist!

Roadtrip Forks / La Push / Port Angeles

Hej! 

Nu är sista helgen i Seattle, Washington USA avklarad. På fredagen, som ni kunde se i det förra inlägget, var jag och Anna på Chihuly Garden and Glass.

I lördags jobbade jag till ungefär 11.00 och sen packade jag klart mina grejer för att åka på en härlig roadtrip med fyra andra tjejer. Vi hade hyrt en bil och bokat ett motell i Forks. Och några kanske vet att Twilight utspelar sig lite i det området, så det var lite häftigt. På lördagen åkte vi mest bil, det var en 4 timmars bilresa dit. När vi kom fram gick vi till motellet och lämnade våra väskor innan vi gick ut och åt. Efter middagen gick vi runt och tittade lite. Fanns inte direkt så mycket att se, Forks är väldigt litet. Men lite senare hittade vi en bowlinghall där så vi bestämde oss för att spela lite. Dock måste jag säga att det var ju inte direkt världsklass på stället, sakerna fungerade inte ordentligt och det var svindyrt. Men vi hade iallafall roligt!

Och jag vann, hihi.

När vi kom till Forks hade vi också gått in på en mataffär och köpte lite frukost och roadtrip mat. Så på lördagen när vi vaknade ställde sig några av oss och gjorde lite frukost som vi skulle äta "lite" senare. Blev typ 4 timmar senare och jag blev väldigt hungrig. Och lättirriterad. Men det släppte efter att jag hade ätit! Vi åkte från Forks till La push och tittade runt lite. Sedan gick vi genom skogen och kom till en jättefin strand! Jag har inte jättekoll på alla Twilight saker så är inte helt säker, men tror att det var stranden ifrån en av filmerna. Där satte vi oss och njöt i solen och åt den efterlängtade frukosten. Sen tog vi lite bilder och en del selfies innan vi var tvungna att ge oss av för att hinna med Port Angeles. 

Port Angeles var helt klart större än Forks så det var lite trevligare. Vi gick runt i lite affärer och försökte hitta bokhandeln där Bella köpte nån bok. Men det gick inget vidare med det. Sen letade vi reda på en Starbucks innan vi begav oss hemåt. På vägen hem passade vi även på att besöka det ökända Walmart. Köpte med mig ett par vantar och en ny mobilladdare. Dom hade mycket och det var ganska billigt. 

Efter Walmart åkte vi iväg och lämnade bilen och sen var det bara att bege sig hemåt till var och en. 

Det var en riktigt rolig helg och det var kul att få tillbringa den med mina två närmaste vänner (Anna och Noëmi) här och sen få träffa två nya tjejer! Kommer sakna dom så himla mycket!

Det är verkligen jättesynd att man inte kan göra sånt varje helg!

Nu är det bara 3 dagar kvar tills jag sätter mig på planet hem. Längtar något sjukt mycket och ser verkligen framemot att träffa alla där hemma!

 

 

 

 

Jag är verkligen sjukt nöjd med min tid här i Seattle och USA. Jag känner att jag har verkligen kunnat slappna av och njuta mer när jag fick ett datum när jag kunde åka hem. 2 månader räckte gott och väl för mig. Jag har växt något kopiöst som person och jag är redo för nya utmaningar!

 

Ha det så bra!

 

Nu laddar jag upp för Halloween imorgon och trick or treat med barnen!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas