hannasundqvist!

Pumpkin Spice Latte

Hej!

Vill börja med att säga att jag har hittat en favorit på starbucks! Pumpkin Spice Latte. Den är så otroligt god! Smakar lite kaffe men inte för mycket. Så om ni har vägarna förbi Starbucks så rekommenderar jag verkligen den! Har sån tur att jag bor cirka 7 minuter från närmaste starbucks. 

Hur som helst, just nu sitter jag faktiskt på Starbucks. Skypeade med en tjej som jobbar på cultural care kontoret i Stockholm och hon kollade bara hur det var med mig.

Ska försöka få tag på mamma eller Eric nu också och se om dom vill skypea. 

 

I helgen hände inte så jättemycket. På fredagskvällen åkte jag till downtown och träffade 4 andra svenska tjejer. Vi åt lite mat, dock var det inte så mycket att hurra över men det var iallafall mat. 

På lördagen jobbade jag till typ halv elva. Efter det åkte jag till downtown igen och träffade Anna från training school. Vi tog sen en buss till The Outet Collection. Så det blev lite shopping där med! Köpte två par byxor, en klänning och en plattång. Det var en jätterolig dag! Jag kom hem först vid halv tio tio på kvällen! Tog typ en och en halvtimme dit och sen lika långt hem. Plus att vi gick lite vilse på vägen hem. Vi åt dessutom pannkakor på iHop innan vi åkte hem. Det var riktigt gott! 

På söndagen gjorde jag ingenting. Jag kollade på serier hela dagen. 

Nu är arbetsveckan igång igen. Vi får väl se vad den har att erbjuda!

 

På söndag kanske det blir hike med några tjejer.Vi får se. Och kanske en hockeymatch på lördagen. Ska försöka dra ner på shoppingen lite iallafall.

Jag och Anna delade på Strawberry banana och New York pancakes. SÅ gott!

 

Det här ser jag dagligen här borta förresten! Och dom är stora... Och så ser jag dagligen ekorrar, men hellre det är såna där spindlar. 

Nu har även hösten kommit till Seattle! 

Ha det så bra!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas