hannasundqvist!

Ã…ka hem

Hej!

De första dagarna jag var i Seattle var riktigt jobbiga, jag grät och hade ångest och ville inget annat än att åka hem. Hade någon gett mig en flygbiljett hem hade jag tagit den. Man kan säga att det blev en rejäl kulturchock. Allt var nytt, jag skulle ställa om och börja bo hos främlingar. För dom är ju främlingar även fast vi har pratat och haft kontakt innan jag kom hit. Det var inte längre mitt egna rum hemma i Sverige, utan ett helt nytt som jag skulle försöka göra till mitt.

Den första veckan hade jag världens hemlängtan. Jag har aldrig varit med om något så jobbigt. Jag fick små panikattacker och hade det riktigt jobbigt.

Men jag hade några små ljusglimtar. Jag träffade några andra au pairer och det kändes riktigt bra och vissa stunder kände jag verkligen att jag kan stanna kvar. 

De nästkommande veckorna försvann hemlängtan ganska mycket, men de byttes ut mot något annat. Jag började känna att au pair jobbet/livet inte var något för mig. Jag tyckte inte att det var roligt alls, det enda roliga var helgerna, när jag inte jobbade. Men så fort det blev söndag och jag visste att jag skulle börja jobba nästa dag blev jag deppig igen.

 

Jag har haft det otroligt roligt vissa dagar och spenderat dom med mina kompisar. Dock har majoriteten av tiden varit jobbig. Jag har haft fler dåliga dagar än bra dagar. Och jag vill fortfarande hem. 

Därför har jag tagit beslutet att åka hem. Jag avslutar mitt år och åker hem till Sverige igen. Idag ska jag boka flygbiljett hem, jag ska flyga från Seattle den 3e november och landar i Sverige den 4e. 

Jag är så otroligt glad över det beslutet!! Och jag kan knappt vänta tills jag kommer hem igen! Jag har några veckor kvar så jag hinner utforska lite mer innan jag åker hem. 

 

Jag ser absolut inte det här som något misslyckande eller misstag, att jag åkte iväg som au pair. Hade jag inte åkt hade jag inte vetat hur det var, och då hade jag ångrat mig. Jag har försökt men det var helt enkelt inte något för mig. Jag är så tacksam att jag kunde ta den här chansen även fast det inte blev som jag hade tänkt ifrån början. Och jag är otroligt tacksam för alla som har stöttat mig. 

 

Så anledningen till att jag åker hem är helt enkelt att jag inte tycker att det här jobbet/livet var något för mig, men det beror också på en gnutta hemlängtan.

Jag kunde inte vara nöjdare med mitt beslut och ångrar mig inte för en sekund. Jag ser så fram emot att komma hem och träffa alla igen, och få prova nya grejer. 

 

Jag har som sagt några veckor kvar och dom ska jag verkligen ta vara på. 

 

Ha det så bra!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas