hannasundqvist!

Sista middagen med fina vänner

Hej!

Nu är det bara en dag kvar. Imorgon åker jag hem. Och jag längtar så sjukt mycket!! Väskorna är i stort sett färdigpackade, bara några små saker som ska i men som jag inte kan lägga i än. 

 

Igår träffade jag Anna och Noëmi en sista gång. Vi åt middag på Uneeda Burger och det var jättegott. Efter det åkte vi till target så jag kunde köpa en målarbok och lite pennor till flygresan hem. Det var en riktigt trevlig kväll. Jag kommer verkligen sakna dom så mycket! Det är så roligt att vi har hållit ihop enda sen Training School i New York, och vi har kommit varandra så nära! 
Det var lite jobbigt att säga hejdå till dom igår, kommer antagligen inte se dom på något år. Men vi har redan börjat planera att vi ska ses igen, och framförallt fortsätta hålla kontakten! Vill verkligen inte tappa kontakten med dom, dom är så underbara och så lätta att prata med! Och vi har så roligt tillsammans! 

Det blev en jättegod hamburgare med champinjoner på, vanilj-milkshake och en pommes som vi delade på. 

Dom är helt underbara! 

-------------------------------------------------------

Ikväll blir det även sista middagen med mina värdbarn. Efter skolan ska vi gå till Mioposto och äta lite pizza som avslutning. Kommer sakna dom också väldigt mycket. Dom är så söta och gulliga, även fast de har sina stunder. 

Ha det så bra!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas