hannasundqvist!

Jag är hemma

Hej!

Nu är det över en vecka sen som jag kom hem till Sverige, och det är så skönt! Jag är superglad över mitt beslut att åka hem och jag ångrar mig inte för fem öre! Det känns som att allt är som vanligt igen och att mina 2 månader där borta är från en annan värld. Jag saknar verkligen mina vänner i Seattle, men vi kan iallafall hålla kontakten över facebook och liknande. 

 

Det var ju inte det lättaste att ta sig hem dock. Flyget var först försenat med två timmar, så jag missade mitt flyg från London till Sverige. Jag ringde norwegian och sa att jag kommer missa mitt flyg så dom hjälpte mig att boka nytt. Så istället för bara EN mellanlandning i London så blev det nu TVÅ. Seattle - London - Malaga (spanien) - Sverige. Men! Flyget från Seattle blev ännu mer försenat och slutade med nästan fyra timmars försening. Så jag missade flyget till Spanien. Jag fick en ny biljett till Spanien som skulle gå vid 17.00. Men problemet här var att flyget från Spanien till Sverige gick ungefär 17.30. Alltså så var det helt omöjligt för mig att hinna med det. 

Han som checkade in mig verkade inte ha kollat på biljetterna men det var tur att jag gjorde det. Så jag fick gå till kundtjänst och be om hjälp och dom fixade ny biljett igen. Men den här gången direkt från London till Sverige. Så norwegian fixade hotell till mig så jag fick en natt i London. Planet gick klockan 08.00 på morgonen efter. Som tur var så var det inte försenat eller något så jag kom till Sverige i rätt tid. 

Det var mycket skönt att slippa flyga till Spanien! Och så skönt att få tagga ner och andas lite. Och att få sova!! Hade varit vaken i över 24h så jag var rätt sliten efter allt flygande och krångel med biljetter etc. Dom stod även för lunch, middag och frukost så det var skönt!

 

När flyget landade i Sverige blev jag så lättad och glad över att äntligen vara framme! 

Jag hämtade mina väskor och sen gick jag och blev uppmött av pappa och Lena! Jag blev så glad och det var så skönt att få se dom! Higgins var även med i bilen men han blev mer glad över att pappa och Lena kom tillbaka till bilen än att jag kom, haha. 

Vi åkte direkt till Lindesberg för att kolla på Lovisas match, första gången jag fick se henne spela i elitlaget! (Livestreamen gills inte). Vi åt även lite innan matchen. När den var slut gick vi till hennes rum och jag fick äntligen träffa henne igen! Vi satt och pratade lite innan vi åkte hem. Väl hemma i Karlskoga träffade jag mamma och Sacko och fick även träffa Eric!!

Det var så roligt att få träffa alla igen! 

Resten av veckan har jag sökt lite jobb, SOVIT, umgåtts med Eric och träffat Ebba, skaffat gymkort, sovit lite till och tagit det lugnt. 

Nu är det en ny vecka och jag hoppas på att få jobba lite då! 

Jag är så tacksam för allt stöd som jag har fått och det värmer så att få höra alla snälla ord! Jag är otroligt stolt över mig själv, dels med att jag faktiskt åkte till USA och uppfyllde min dröm, men också med att jag lyssnade på mig själv och gjorde som jag själv kände och åkte hem. Kommer aldrig glömma den tiden! 

 

Tack igen till alla som har stöttat mig!

Ha det så bra!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas