hannasundqvist!

Halloween i USA

Asså wow...!

Halloween i USA är verkligen något som alla borde få se någon gång! ALLA klär ut sig. Hela familjer som har ett tema. Det är så häftigt!

När barnen slutade skolan så skulle en av dom på piano och den andra på cooking class. Tjejen var på cooking class och slutade ungefär klockan 16.00 och då mötte jag henne i skolan och hade med mig hennes kostym dit. Killen hade piano från ungefär 16.00 till 17.15 så jag och tjejen gick till "stan" (där alla butiker ligger fast nära oss) och där gick vi runt mellan butikerna och de gav ut godis till alla. Även dom hade klätt ut sig. Det var verkligen en sån härlig stämning! Vi gick runt där i kanske en halvtimme innan vi var tvungna att börja gå hemåt igen. (Vi kom inte dit förrän 16.40). Väl hemma fick vi slänga i båda barnen lite mat innan vi skulle ut igen och gå runt kvarteren närmare oss. 

Grabben var utklädd till en supercool ninja och tjejen var en superfin påfågel! När vi hade gått i några minuter mötte vi upp tjejens kompis och hennes föräldrar och vi gick tillsammans en stund. Barnens mamma var också med.

Det var så många barn och vuxna överallt. Och vissa hade verkligen så häftiga, snygga, gulliga, etc, kostymer. 
Och det var några regler; om ett hus var nedsläckt gick man inte dit. Och alla respekterade det. Men lös det så gick man dit och knackade på. 

Jag var faktiskt också utklädd; jag var en svart katt. Jag hade köpt en mask och ett par långa svarta handskar förra veckan, plus en svans. Jag ångrar mig lite nu i efterhand dock och hade gärna tagit något coolare. 

Haha, förlåt om inlägget är otydligt eller flummigt. Jag är väldigt trött och behöver nog sova. 

 

Sen gick tjejens kompis hem till sig och vi fortsatte i säkert en timme till. Och barnen fick så mycket godis. Och dom hjälpte dessutom tjejens kompis att samla in pengar till UNICEF och dom fick ihop hela 60 dollar! Så sjukt bra! Så fint och dom sa det varje gång dom plingade på hos någon "And we're also collecting money/trick or treating money for UNICEF". 

Vissa hus hade sååååååå häftiga dekorationer och vissa hade karvat sina pumpor så fint! Det var så häftigt att se och få uppleva. Är så tacksam för att jag fick göra det!

 

När vi kom hem tittade vi på vad barnen hade fått och det dom inte gillade gav dom till mig,  hihi. Och jag fick så himla mycket!! En hel påse med godis, blir perfekt till flyget hem, haha! Och det var ju inte direkt äckliga godisar heller, massa kitkat och M&M's.

Det var så skönt att komma hem. Jag gick närmare 17 km idag och jag har så ont i mina fötter, så nu sitter jag bara i sängen och ska snart göra mig i ordning och lägga mig. 

Ha det så bra!!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas