hannasundqvist!

What's new?

Hej på er!

Tänkte uppdatera er lite om vad som har hänt med familjerna. Familjen från Chicago, med pappa som var svensk, skickade ett mejl och sa att dom hade valt en annan au pair som inte var lika lik dom som jag var. Det gjorde inte mig så mycket för det kändes inte helt rätt heller. 

För en vecka sen hade jag mitt andra samtal med familjen från Kalifornien och sen dess har vi mejlat lite. Det var några dagar sen jag hörde något från dom dock så kanske skickar iväg ett mejl imorgon eller så. Ska nog iallafall mejla deras au pair och ställa lite fler frågor till henne. Det känns fortfarande jättebra med dom så jag hoppas att dom fortfarande är intresserade av mig! 

Förutom det så har det inte hänt så mycket annat. Det var en familj som skrev och frågade om jag var intresserad av och prata med dom. Men på grund av barnens höga åldrar valde jag och tacka nej. Jag letar mer efter yngre barn, eller där dom har varierande åldrar. Det kändes helt enkelt inte rätt så valde att inte börja prata med dom.

En bild från i somras när man mådde som bäst. I hängmattan med bästa kompisen, popcorn och film. Längtar ju så fruktansvärt mycket till sommaren nu!

 

Ha det så bra! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas