hannasundqvist!

Samtal med match #8

Heej!

Egentligen skulle jag prata med familjen imorgon men mamman mejlade och frågade om vi kunde ta det idag istället och det gick bra. Så idag vid 19.00 pratade vi via skype och vi pratade i 1 h och 20 minuter! Riktigt länge, vi pratade lite om allt möjligt och det kände riktigt bra. Vi har fortfarande lite svårt att få ihop det här med tiden men det ser ut som att vi kan komma på en lösning som fungerar för båda parterna om vi bestämmer oss för att säga ja till varandra. Jag har än så länge bara pratat med mamman, och hon är verkligen jättesnäll! Det känns avslappnat när vi pratar och det gör inget att det blir tysta stunder ibland. Jag ska få prata med pappan nån dag också, men på grund av hans arbetstider måste det bli på en söndag, så vi får se om det kanske blir nu på söndag. Hoppas det. 

Mamman pratade lite mer om barnen och jag måste säga att barnen låter underbara! Dom har alla olika personligheter vilket gör det ännu roligare! Killen älskar sport, mellan tjejen älskar att pyssla och rita och yngsta tjejen älskar musik. Helt perfekt!

Just nu hoppas jag verkligen att de kommer bli min värdfamilj, för jag gillar dom riktigt mycket även fast jag bara pratat med mamman. Men som hon beskriver allt låter det jättebra! 

 

Jag känner mig så lugn och glad nu efter vårat samtal och hoppas att vi ska prata snart igen! Det känns verkligen jättebra!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas