hannasundqvist!

Match #10 och #11

Hej!

Jag har fått lite nya matchningar. Match nummer 10 fick jag någon gång under veckan, men jag valde att inte prata med dom då barnen var lite för gamla för mig. Den äldsta var 16 år och den yngsta 8. Dom hade 4 barn så åldrarna passade inte mig alls. Jag har ingen erfarenhet av en 16-åring förutom min syster. Jag tycker att man inte får samma band mellan barnen om de är för gamla. Och en 16-åring är ju mer ungdom än barn. Så det blev ingenting med dom.

Match nummer 11 däremot!!(!!) Matchades med dom i fredags tror jag. Fick ett mejl ganska snabbt från mamman och hon frågade lite och bad mig läsa igenom deras profil. Vilket jag gjorde och jag mejlade tillbaka. Dom verkade jättegulliga men fick först känslan av att de inte skulle passa mig. Men på lördagen bestämde vi att prata och det blev ganska spontant för det blev 10 minuter efter att vi hade kollat när den andra kunde. Och jag fick lite av en chock måste jag säga! HELA familjen var med och pratade på skype! Har alltid bara pratat med mamman (nån gång har pappan också varit med) men barnen och pappan var med nu också! 

Lite om familjen då; dom har tre barn. Två söner och en dotter. Pojkarna är 11 och 8 år och tjejen är 5 år. De bor i Kalifornien uppe vid bergen typ. Det första tjejen säger är "I love you!" Hur glad blir man inte då? Haha, hon var så gullig! Killarna frågade om jag spelade tvspel/datorspel och vilka jag spelade. Det var verkligen jätteroligt att få prata med hela familjen. Vi pratade i lite drygt 30 minuter och det kändes verkligen bra genom hela samtalet. Dom verkar vara en jättebra familj, dom hittar på mycket roligt, klär ut sig till halloween, åker på små roadtrips osv. Blev så glad och log nog hela kvällen efter det.

Helt ärligt, det är en sån här familj jag letar efter. Efter det här samtalet har jag bestämt mig att det nog inte kommer bli något med match #8. Får en känsla av att jag kommer missa så mycket som jag egentligen vill uppleva om jag skulle välja #8. Och det vill jag verkligen inte. Det kändes så bra men jag tror att jag låste mig lite med att jag så gärna ville få en värdfamilj nu. 

#11 känns verkligen jättebra och vi ska prata igen någon dag. Nu är jag mer säker på hur jag vill att min värdfamilj ska vara! 

 

Ha det så bra!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas