hannasundqvist!

Lite nytt - 87 dagar kvar

Hej på er!

Det var ett tag sen jag skrev något så jag tänkte väl bara uppdatera lite.

Det är 87 dagar kvar tills jag åker. Det känns verkligen helt sjukt. 87 dagar, det går hur fort som helst. Inte nog med det så tar jag studenten om 14 dagar!? Den här terminen flög verkligen iväg och jag har inte riktigt hunnit med känns det som, har inte fattat att skolan är över. Jag har ingenting kvar i skolan, så nu går jag i stort sett bara hemma och väntar på balen och studentdagen. Nästa vecka är det lite små fix bara, ska fixa naglarna och lite sånt. I måndags fixade jag håret så det är nyfärgat och klippt. 

Lite om familjen då. Vi har mejlat lite fram och tillbaka sen vi tackade ja till varandra. Vi har inte pratat på skype på ett tag men vi ska nog försöka fixa det snart. Jag har betalat in avgiften och nu har jag en MASSA papper att fixa med. Känns som att det är jättemycket och jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Måste verkligen sätta igång och försöka fixa så mycket som möjligt innan jag ska lämna in min skoldator.. Behöver gå på jakt efter en ny på onsdag, haha. 

I mejlen så har jag också fått några bilder på barnen och lite annat. Dom är så söta! Längtar så tills jag får träffa dom! Jag lägger inte ut någon bild på dom, just nu vet jag inte om jag får det. Jag ska fråga nån gång men blir nog mer när jag väl är där. Måste även kolla om det är okej att skriva deras namn. 

Jag har dessutom fått information om mitt flyg till New York och sen till Seattle. Känns så overkligt på något sätt. Jag längtar så sjukt mycket, men samtidigt kommer det bli lite läskigt (men spännande) att åka helt själv. Men det känns ändå rätt lugnt. Jag har börjat prata med flera andra som ska vara eller redan är au pairer i Seattle. Dom är väldigt snälla och det känns som att vi kan bli ett skönt gäng. 

En liten bild på lilla mig från mösspåtagningen som vi hade för nån vecka sen.

 

Ni får ha det så bra!

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas