hannasundqvist!

Träffat min värdfamilj!

Heej!

Nu har jag äntligen fått träffa min värdfamilj för första gången! Eller ja, jag träffade mamman och båda barnen. Pappan är kvar i Seattle. Eftersom mamman är svensk så är dom här på semester nu i sommar och i helgen skulle dom till Stockholm. Så jag och Eric passade på att ta en helg där. I fredags tåg vi buss upp dit och gick lite på stan. Sen på lördagen var det dags att träffa dom!

Vi bestämde att vi skulle mötas vid fjärilshuset vid Hagaparken. Jag och Eric kom dit några minuter innan dom. Konstigt nog var jag faktiskt inte nervös! 

Det kändes så himla bra! Mamman var så himla trevlig och jag fick en kram av henne direkt! Barnen var lite blyga i början så dom vågade inte ge mig en kram, haha. Det var två andra familjer med också så det var trevligt att få hälsa på mammans kompisar. Och hon var så snäll och bjöd mig och Eric på inträdet till fjärilshuset. Det var verkligen jättefint och trevligt där! Man fick gå bland massa fjärilar och sen fanns det ett akvarium med hajar och massa andra djur. 

Efter en liten stund slappnade tjejen av lite och på en sekund vände det och blygheten var helt borta. Jag bar henne så hon kunde se hajarna ordentligt och sen var det kört, haha. Nejdå, men efter det blev hon jätte fäst vid mig. Det var riktigt roligt faktiskt! Det tog lite längre tid för killen att våga prata med mig men sen släppte det också! 

Det känns verkligen jättebra! Kändes helt naturligt och det var inget stelt alls. Jag har helt klart valt rätt familj! Det var synd att jag inte kunde träffa pappan bara. 

Det fungerade jättebra med Eric också och vi pratade om att han ska komma på besök och grejer, så det var inga problem! 

 

 

Efter att vi hade gått inne i fjärilshuset ett tag gick vi ut och köpte en glass och satt och pratade en stund. Det var lite tråkigt att behöva säga hejdå, men jag får ju se dom om ungefär en månad igen! Tjejen ville stanna kvar med mig, så gullig! 

(Skriver inte ut deras namn än då jag inte har frågat om det är okej.)

 

Det här kommer verkligen bli jättebra! Det kunde inte kännas bättre!

Nu är det bara 37 dagar kvar tills jag flyger till New York och 41 dagar kvar till Seattle!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas