hannasundqvist!

Fjärde och femte matchning + samtal

Hej!

Ett tag stod det lite stilla och jag fick inga matchningar. En morgon, kommer inte ihåg exakt när, vaknade jag upp och såg att jag hade fått mejl om en ny matchning! Men när jag väl gick in för att kolla på familjens profil så var dom inte kvar. Fick alltså bara reda på deras efternamn och inget mer.

Hur som helst, det gick några dagar till och i fredags 20/1 fick jag min femte match! Familjen skrev snabbt att de ville prata med mig och vi bestämde att vi redan skulle prata på lördagen, alltså dagen efter vi fick matchningen. Vi bestämde tid och jag satt och vänta, inget samtal. Jag mejlade för att kolla om något hade hänt, och dom hade bara skrivit fel i sin kalender och trodde vi sa söndag. Haha! Sånt händer så vi bestämde att prata på söndagen istället. Jag blev dock sjuk under söndagen men vi pratade ändå. Jag pratade med mamman och hon var hur gullig som helst! Vi pratade ungefär i 20 minuter och sen fråga hon om jag hade tid och prata imorgon också. Alltså idag 23/1. Det kunde jag och då fick jag prata med mamman igen, sen pappan och sen deras nuvarande au pair. Jag är lika sjuk idag som igår men känner mig lite slöare idag, men jag tyckte att samtalet gick hur bra som helst ändå! Sammanlagt pratade vi runt 30 min idag.

Det finns verkligen ingenting att klaga på. Dom verkar vara en underbar familj! Mamman sa att dom har nån intervju kvar med en annan au pair och efter dom har pratat så ska dom typ "jämföra" och så ska dom höra av sig. Jag hoppas innerligen att dom vill fortsätta prata med mig för just nu känns det som dom är en perfekt match för mig! Jag fick en klar bild över hur det var att jobba hos dom, hur barnen är och hur allt fungerar generellt! 

Håller tummarna och hoppas på ett svar ikväll eller imorgon när jag vaknar!

 

Juste, den här familjen bor i delstaten Massachussets. Dom har två barn på åldrarna 6 och 3.5. Dottern är 6 och sonen 3.5. Så åldrarna tycker jag är perfekta! Har inte pratat med barnen än men det får jag nog om de vill fortsätta prata med mig!

 

Om det är någon som har en fråga så är det bara att fråga så svarar jag jättegärna på dom!

Ha det så bra!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas