hannasundqvist!

Match #8

Hej!

Sen den senaste matchningen har jag kanske fått 3 nya matchningar, ärligt talat så har jag tappat räkningen eftersom jag inte har pratat med varje familj. Så jag är inte helt säker på att rubriken stämmer! Angående familjen i Kalifornien, som ville ha en au pair i oktober, så tackade jag nej. Oktober kändes alldeles för sent för mig.

Hur som helst, jag har fått någon match men familjen tog bort mig, sen fick jag nån ny osv.

I fredags, 3/2, fick jag en ny matchning med en familj ifrån New Jersey. Familjen har tre barn, en son och två döttrar. Sonen är äldst, 8 år, sen är mellersta 5 år och yngsta 2 år. Åldrarna känns perfekta! Jag mejlade till familjen efter att jag hade tittat igenom deras profil. Dom verkade jättegulliga så jag ville gärna prata med dom. Jag fick svar och vi bestämde oss för att prata igår, söndag 5/2. Jag pratade med mamman och sa hej till de andra. Mamman var jättesnäll och hela familjen verkar jättebra! Vi pratade i ungefär 34 minuter och i slutet bestämde vi att vi skulle prata idag igen. Fick dock ett mejl av mamman och hon frågade om vi kan prata på onsdag istället, så det blir nog det.

Det som är lite "extra speciellt" med den här familjen är att dom är judiska. Så dom har lite andra traditioner och matvanor, men jag vill ju uppleva nya traditioner och så så det är verkligen inga problem. Mamman berättade lite om hur deras vardag ser ut, deras traditioner, matvanor etc. och jag tycker att det vore lite "spännande" att få prova på det, förstå mig rätt! Haha, det är lite svårt att formulera sig men hoppas ni förstår vad jag menar. Familjen verkar iallafall som en jättego familj och just nu känns det riktigt bra. Vi får ser hur onsdagssamtalet kommer gå! Det kommer nog gå bra, hoppas jag!

En lite random bild bara för att få lite färg i bloggen.

 

Ha det så bra!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas