hannasundqvist!

Match #8 igen

Hej!

Match #9 hörde aldrig av sig igen, har snart väntat i två veckor sen vi pratade sist så jag valde att släppa dom. Jag hade mejlat dom men fick aldrig något svar, så jag skickade ett sista mejl och sa att jag släppte dom och lite annat. 

Hur som helst, igår fick jag ett mejl från match #8! Den familjen som jag tyckte om så mycket! Det var ju tiden som sabbade för oss men nu skrev mamman att dom har fixat så man troligtvis kan vänta till augusti (Läs tidigare inlägg för mer info om familjen). Så hon vill börja prata med mig igen, så vi ska prata på fredag klockan 17.00. Jag blev verkligen jätteglad när jag fick ett mejl från dom. Tyckte ju verkligen om dom så det känns extra bra! Förhoppningsvis går det bra och att det kanske leder till att de blir min värd-familj! Men som sagt, vi får se hur det går. Det känns verkligen bra även fast vi inte har pratat på några veckor. Och dom måste ju ha fastnat lite för mig eftersom dom fixade med tiden och kontaktade mig igen! YEY!

Efter mejlet kunde jag inte sluta le, det gjorde hela min dag! Nu längtar jag riktigt mycket till fredag!

Ha det så bra! Kram

Match #9

Hej!

I onsdags, för en vecka sen, fick jag en ny match med en familj. Jag fick också snabbt ett mejl från familjen och dom ville prata nån dag. Dom har två barn, 9 och 4,5 år. Dom bor i Kalifornien och mamman är svensk. I fredags pratade jag med mamman och hon var jättesnäll! Den här gången tog vi samtalet på svenska och vi pratade närmare 40 minuter tror jag. Hon var jättesnäll och familjen lät som en jättebra familj. I slutet kom vi överens om att vi ska prata igen men vi får se när. Vi har inte bestämt någon dag än.

Hur som helst, en jättetrevlig familj, barnen verkar jättesöta och nu är det bara och vänta på nästa samtal.

 

Ha det så bra!

Angående match #8

Hej!

Onsdags samtalet gick jättebra och det kändes bra. Jag frågade när dom ville att deras au pair ska komma dit och då sa dom i maj/juni. Alldeles för tidigt för mig och augusti var lite sent för dom. Men mamman sa att hon skulle kolla upp om de kunde tänka sig att vänta tills augusti så skulle hon höra av sig sen. Jag gillade/gillar verkligen den familjen. Mamman var jättesnäll och hur trevlig som helst! Jag fick ett mejl i fredags, ett jättefint mejl, där hon skrev lite om hur hon tyckte jag var som person. Men sen också att det just nu inte ser ut som att de kan vänta enda till augusti. Dock så skulle hon höra av sig om det blir ändrat och dom kan vänta till augusti. Så hon släppte mig från profilen så jag kan matchas med nya familjer. Det kändes lite trist, men jag blev väldigt glad över mejlet i sig. Det var ett jättefint mejl och jag uppskattar det väldigt mycket. Delen där hon skrev att de inte kan vänta var ju dock inte rolig.

Känns lite typiskt att det var tiden som sabbade det här. Men vi får väl se hur det blir! Har inte fått någon ny matchning än, men det kommer väl snart.

Ha det så bra!

Match #8

Hej!

Sen den senaste matchningen har jag kanske fått 3 nya matchningar, ärligt talat så har jag tappat räkningen eftersom jag inte har pratat med varje familj. Så jag är inte helt säker på att rubriken stämmer! Angående familjen i Kalifornien, som ville ha en au pair i oktober, så tackade jag nej. Oktober kändes alldeles för sent för mig.

Hur som helst, jag har fått någon match men familjen tog bort mig, sen fick jag nån ny osv.

I fredags, 3/2, fick jag en ny matchning med en familj ifrån New Jersey. Familjen har tre barn, en son och två döttrar. Sonen är äldst, 8 år, sen är mellersta 5 år och yngsta 2 år. Åldrarna känns perfekta! Jag mejlade till familjen efter att jag hade tittat igenom deras profil. Dom verkade jättegulliga så jag ville gärna prata med dom. Jag fick svar och vi bestämde oss för att prata igår, söndag 5/2. Jag pratade med mamman och sa hej till de andra. Mamman var jättesnäll och hela familjen verkar jättebra! Vi pratade i ungefär 34 minuter och i slutet bestämde vi att vi skulle prata idag igen. Fick dock ett mejl av mamman och hon frågade om vi kan prata på onsdag istället, så det blir nog det.

Det som är lite "extra speciellt" med den här familjen är att dom är judiska. Så dom har lite andra traditioner och matvanor, men jag vill ju uppleva nya traditioner och så så det är verkligen inga problem. Mamman berättade lite om hur deras vardag ser ut, deras traditioner, matvanor etc. och jag tycker att det vore lite "spännande" att få prova på det, förstå mig rätt! Haha, det är lite svårt att formulera sig men hoppas ni förstår vad jag menar. Familjen verkar iallafall som en jättego familj och just nu känns det riktigt bra. Vi får ser hur onsdagssamtalet kommer gå! Det kommer nog gå bra, hoppas jag!

En lite random bild bara för att få lite färg i bloggen.

 

Ha det så bra!

Upp