hannasundqvist!

19 dagar kvar

Vart tar tiden vägen?! Helt sjukt att det bara är 19 dagar kvar tills jag sätter mig på flyget. Och nu börjar det faktiskt kännas. Känner mig lite frånvarande i vissa stunder bara för att jag funderar så mycket på hur det kommer bli. Ibland känns det som att jag inte tänker alls, bara låter tankarna flyta. Gud, det är så mycket som ska fixas innan dess också! 

Behöver beställa hem internationellt körkort och linser. Dessutom behöver jag börja packa, men hur packar man för ett år?! Så mycket att tänka på. Men jag ska försöka lägga dom funderingarna åt sidan i några dagar till.

I söndags åkte jag och Eric iväg till västkusten på semester, och vi har det verkligen hur skönt som helst! Har solat och badat en del, shoppat på Ullared och tagit det lugnt. 

Så nu ska jag fortsätta njuta innan jag börjar jaga upp mig inför resan. Det kan jag börja med på måndag.

 

Hade egentligen skrivit ett helt annat (och myyycket bättre) inlägg för någon dag sen men när jag skulle fixa till det lite så försvann all text, så jag struntade i att skriva om det. Lite frustrerande. I fortsättningen bloggar jag endast på datorn. 

 

Ha det så bra!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas