hannasundqvist!

6 dagar kvar?!

Men gud, va?! Det är bara 6 dagar kvar tills jag åker! Det känns helt sjukt. Känns som att det är en hel evighet kvar, men egentligen är det mindre än en vecka. Snart kan jag räkna dagarna på en av mina händer. Det känns verkligen jättekonstigt. Måste säga att jag blir nästan irriterad på mig själv för att jag inte riktigt har förstått vad det innebär. Det vore väl vara mer normalt att vara jättenervös och få lite panikattacker vid det här laget? Inte jag inte, det kommer väl som en chock och slår ner mig helt efter några veckor i USA, haha. 

 

Nu är det helt klart dags att börja tänka på packningen och börja köpa de sista sakerna som behövs. Både igår och idag har jag fixat lite med shoppingen. Igår köpte jag ett resekit med linsvätska och sånt där, lite ipren, nässpray och andra nödvändigheter. Finns såklart liknande i USA men nu har jag till det att jag blir sjuk första gången. Köpte även en pyjamas igår och idag fixade jag med en reseadapter. Jag har börjat titta lite på presenter till familjen också och imorgon ska jag nog se till att fixa klart med dom. Har lite idéer som jag tror kommer bli jättebra!

Jag behöver dessutom köpa lite svenskt godis som jag kan ta med till Training School. Det är för att under Training School kommer det vara en godis-picknick så då ska man ha med godis från sitt land och sen ska alla kunna smaka på godiset från olika länder. Låter mysigt.

 

Förutom allt detta så har jag även passat på att klippa mig och färga håret, och faktiskt gått och gjort en till tatuering. Jag kollade med familjen först angående tatueringen och de hade inga bekymmer med det.  

Jag är supernöjd med både håret och tatueringen!

Snart ska jag ner igen och umgås lite med familjen. Snart är det en ny dag och då bara 5 dagar kvar.

 

Ha det så bra!

19 dagar kvar

Vart tar tiden vägen?! Helt sjukt att det bara är 19 dagar kvar tills jag sätter mig på flyget. Och nu börjar det faktiskt kännas. Känner mig lite frånvarande i vissa stunder bara för att jag funderar så mycket på hur det kommer bli. Ibland känns det som att jag inte tänker alls, bara låter tankarna flyta. Gud, det är så mycket som ska fixas innan dess också! 

Behöver beställa hem internationellt körkort och linser. Dessutom behöver jag börja packa, men hur packar man för ett år?! Så mycket att tänka på. Men jag ska försöka lägga dom funderingarna åt sidan i några dagar till.

I söndags åkte jag och Eric iväg till västkusten på semester, och vi har det verkligen hur skönt som helst! Har solat och badat en del, shoppat på Ullared och tagit det lugnt. 

Så nu ska jag fortsätta njuta innan jag börjar jaga upp mig inför resan. Det kan jag börja med på måndag.

 

Hade egentligen skrivit ett helt annat (och myyycket bättre) inlägg för någon dag sen men när jag skulle fixa till det lite så försvann all text, så jag struntade i att skriva om det. Lite frustrerande. I fortsättningen bloggar jag endast på datorn. 

 

Ha det så bra!

Upp