hannasundqvist!

Min värdfamilj!

Heeeej!

Nu var det ett tag sen som jag uppdaterade, beror nog mest på att det inte har hänt så jättemycket och sen har jag haft fullt upp så har glömt bort bloggen lite.

Jag har haft ett nytt samtal med Kalifornien familjen. Pratade med barnen då och dom är verkligen jättesöta!

 

Hur som helst, för två-tre veckor sedan fick jag en match med en familj från Seattle. Mamman är från Sverige och pappan är från Storbritannien. Dom har två barn, en son på snart 10 år och en tjej på 8 år. Pratade med föräldrarna förra helgen och det kändes bra. I lördags fick jag prata med dom igen och dessutom prata med barnen. Och dom var verkligen jättegulliga! Föräldrarna känns så jordnära! Det känns verkligen jättebra med dom. Vi har samma tankar med hur vi vill att saker ska vara och att vi ska lära känna varandra bra. Jag ska inte bara dit för att jobba utan också bli en del av deras familj, vilket känns jättebra! Precis vad jag vill. 

Så, igår (måndags) morse fick jag ett jättefint mejl och dom frågade om jag ville bli deras au pair. Och eftersom det känns så bra så tackade jag JA!

Jag har en värdfamilj!! I slutet av augusti åker jag till USA, Seattle, och stannar där i ett år! HELT SJUKT! Jag är så otroligt glad och längtar så himla mycket till augusti!

Det känns verkligen jättebra och jag längtar så enormt mycket! Dessutom är ju Seattle en sån fin stad!

 

Detta innebär att jag inte kommer få några fler matcher med familjer, för nu har jag min! Så i fortsättningen kommer jag uppdatera om förberedelser och lite andra saker!

 

Ha det så bra!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas